Izpolnite prijavnico in s tem svojemu otroku zagotovite mesto v skupini. Število mest je omejeno, zato pohitite!

Judo

Za treninge bosta poskrbela Roki in Blaž. Saj bodo otroci spoznali NOVE borilne igrice, ki sta si jih v tem času spomnila in se skozi te igre naučili tudi novih tehnik. Trening bo prilagojen za vse stopnje znanja, zato se nam lahko pridružijo tudi začetniki. Tisti, ki pa judo že poznajo bodo lahko še izboljšali svoje tehnike in nadgradili znanje. Judo treningi se bodo odvijali na blazinah v telovadnici in imel bomo kar 100 m2 blazin. Torej veliko prostora za judo in norčije na njih.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Slaščičarska Delavnica

Tema delavnice bo svet sladic. Otroci bodo spoznali še drugo plat slaščičarstva, osnovne postopke le tega in se dotaknili tudi teme zdrava sladica.

Skozi vse to nas bo vodila mojstrica slaščic Tamara, ki je dobro poznana pod imenom YammyTammy. Pod njenim vodstvom bodo izpod otroških rok nastale sladice, ki jih bomo lahko na koncu pojedli sami.

"Sladica naj bo razvada in ne navada."

NERF Fortnite

Je zabavna adrenalinsko - pustolovska igra za otroke, ki se odvija med različnimi ovirami. Igra je podobna paintballu, kjer se otroci spretno izogibajo svojim nasprotnikom, ter poskušajo premagati nasprotno ekipo in dobiti njihovo zastavo. Igra je speljana varno in zabavno s prilagojeno otroško opremo.

"Otroci tega ne smejo zamuditi!"

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Ples

Že od malega je rada plesala in glasba je bila njena sprostitev. Svoje prve plesne korake je naredila doma potem pa nadaljevala v plesni šoli Urška. Večkrat tekmovala na državni, evropski in svetovni ravni.

Veselje do plesa je začela prenašati tudi kot učiteljica plesnih delavnic za otroke (Plesna šola Studio Ritem) in učiteljica kubanske salse in reggaetona (Cubana Ljubljana). Torej za plesno delavnico bo poskrbela najbolj navihana plesna učiteljica Anja.

Lokostrelstvo

Pod budnim očesom Bojana Božiča se bomo spoznali z lokostrelstvom, ki ga že več kot 10 let prenaša na otroke. Tekmuje v slogu Sestavljeni lok, za veselje in učitek pa meri tudi s tradicionalnim dolgim lokom. Kjer mu ne uide nobena tarča. Je tekmovalec za klub Šentlok v Sloveniji in tudi v tujini prikazuje svoje sposobnosti. Za ljubezen do lokostrelstva pa vodi tudi izvedbo tekmovanj.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Plezanje

Pod strokovnim vodstvo učiteljice Karin (vodja športnega plezanja pri AO Žiri), se bodo otroci preizkusili v plezanju. Varnostna pravila, nekaj nasvetov in hop na steno. Zanimive igre na plazalni steni bodo otrokom se dodatno popestrile delavnico. Ni lepšega videti, ko se otroci bodrijo med seboj in premagujejo strah.

Oviratlon

Otroci se bodo preizkusili v progi z različnimi ovirami. Zapodili se bood skozi gozd, blato in vodo ter s plezanjem, preskakovanje, lazenjem,... reševali in premagovali ovire, ki pa bodo v njih spodbudilo bojevniškega duha in se bodo še ob tem neskončno zabavali.

Izpolnite prijavnico in s tem svojemu otroku zagotovite mesto v skupini. Število mest je omejeno, zato pohitite!