POLAGANJE
za višji PAS

Izpolnite prijavnico in s tem boste svojemu otroku omogočili, da opravlja izpit.

Letos bodo otroci, ki obiskujejo vadbo juda na osnovnih šolah, lahko polagali izpit za pas in prikazali osvojeno znanje.

V času od 13. do 17. junija bodo izpiti potekali v času treninga na osnovni šoli katero otrok obiskuje. Izpit za pas je prikaz osvojenega znanja v šolskem letu in je neobvezen.

Cena izpitne takse Judo zveze Slovenije (cenik spodaj) se poravna pri trenerju ali v klubu društva Judo Akademija (Savska Loka 21, 4000 Kranj).

Utrinke polaganja pasov si boste lahko ogledali preko slik na povezavi, ki vam jih bomo posredovali po opravljenem izpitu, saj na šolah vstop staršem ni dovoljen.

1.razredi ....................10.kyu
2
.razredi ....................9.kyu
3.razredi ....................8.kyu
4
.razredi ....................7.kyu
5
.razredi ....................6.kyu
...
..
.

OPZORILO!

  1. Izpite bodo opravljali vsi otroci, v kolikor se odločite, da otrok prejme diplomo in napreduje v JUDU je potrebno poravnati takso.

  2. Polaganje pasov mora iti vedno po vrsti (tabela zgoraj). V kolikor predhodnji pas ni položen, se višja stopna pasu ne more polagati.

  3. Cena izpitne takse JZS + pasu, se poravna pri trenerju na šoli ali v klubu društva Savska Loka 21, 4000 Kranj.

  4. V primeru, da vadnine niso popolnoma poravnane, je izpit mogoče opravljati. Ko so poravnane vse obveznosti (vključno mesec maj + taksa JZS) prejme otrok DIPLOMO.

  5. V primeru, da otrok polaga 2 pasova, se plača taksa za oba. Velja za tiste, ki so začeli trenirati z 9. letom starosti (9. in 8. kyu).

  6. Izpit za pas je prikaz osvojenega znanja v šolskem letu in je neobvezen.

  7. V primeru, da že imate pas, se plača le izpitna taksa (svoj pas lahko otrok prinese s seboj).

Izpolnite prijavnico in s tem boste svojemu otroku omogočili, da opravlja izpit.