POLAGANJE
v klubu

Izpolnite prijavnico in s tem boste svojemu otroku omogočili, da opravlja izpit.

V sredo 15.6.2022 in v četrtek 16.6.2022 bo v dvorani ŠD Judo Akademija, Savska Loka 21, 4000 Kranj potekal prikaz in preverjanje osvojenega znanja juda ter opravljanje izpitov za pas. Izpiti so pokazatelj napredovanja pri judu in je neobvezen. Izpit bo potekal v času redne vadbe. Vadeči naj imajo s seboj kimono, copate ter denar za izpitno takso in pas (lahko plačate tudi prej).

Utrinke polaganja pasov si boste lahko ogledali preko slik na povezavi, ki vam jih bomo posredovali po opravljenem izpitu, saj zaradi gneče starši ne boste mogli biti prisotni.

OPZORILO!

  1. Izpite bodo opravljali vsi otroci, v kolikor se odločite, da otrok prejme diplomo in napreduje v JUDU je potrebno poravnati takso.

  2. Polaganje pasov mora iti vedno po vrsti (tabela zgoraj). V kolikor predhodnji pas ni položen, se višja stopna pasu ne more polagati.

  3. Cena izpitne takse JZS + pasu, se poravna v klubu društva Savska Loka 21, 4000 Kranj.

  4. V primeru, da vadnine niso popolnoma poravnane, je izpit mogoče opravljati. Ko so poravnane vse obveznosti (vključno mesec maj + taksa JZS) prejme otrok DIPLOMO.

  5. V primeru, da otrok polaga 2 pasova, se plača taksa za oba. Velja za tiste, ki so začeli trenirati z 9. letom starosti (9. in 8. kyu).

  6. Izpit za pas je prikaz osvojenega znanja v šolskem letu in je neobvezen.

  7. V primeru, da že imate pas, se plača le izpitna taksa (svoj pas lahko otrok prinese s seboj).