Kimono

V Judo Akademiji imate možnost izposoje ali nakupa kimona - judogi-ja, ob tem pa vas obveščamo, da je naša zaloga omejena. Za oddajo naročila prosimo izpolnite naročilnico, ki jo najdete s klikom na spodnjih gumbih. Kimono bo otrok prejel na naslednji vadbi ali v roku 7 dni od oddaje naročila.

Prosimo, upoštevajte, da je kimono mogoče prejeti šele ob prejemu plačila. Trenutno sprejemamo izključno gotovinska plačila, ki jih lahko opravite neposredno pri trenerju na vadbi. Če sami ne morete prisostvovati vadbi, lahko plačilo v gotovini varno spravite v kuverto, ki jo vaš otrok izroči trenerju.

Za dodatne informacije smo vam na voljo in se veselimo vašega naročila.

OPOZORILO!!!

Velikost kimone se naroča glede na telesno višino. Primer: če je otrok visok pod 120 cm se naroči kimono velikosti 120 cm. Prav tako je pomembno, da ne kupujete ali izposojate prevelikega kimona, saj s tem onemogočate normalno vadbo otroku.


Izposoja Kimona - Judogi

Kimono - judogi si lahko izposodite za eno šolsko leto. Izpolnite naročilnico in si s tem rezervirajte svoj kimono - judogi. Število je omejeno, zato pohitite!  

Splošni pogoji izposoje:

S Kimonom se dela skrbno in odgovorno. Vzdržuje se po navodilih proizvajalca (etiketa). Vrečka vsebuje zgornji in spodnji del Kimona ter pas, navodila za za zlaganje in uporabo. V primeru izgube ali poškodb, ki so nastale ob nepravilni uporabi se kavcija ne vrne in se doplača polna cena Kimona. Kimono se vrne ob koncu šolskega leta opran iz zložen v embalaži, v kateri vam je bilo izročeno. Ob vračilu neopranega kimona vam zaračunamo pranje 5 EUR.


Nakup kimona

Kimono je tudi možno kupiti po ceniku:

JUDOGI - KIMONO
Judogi - kimono 110 32 EUR
Judogi - kimono 120 34 EUR
Judogi - kimono 130 36 EUR
Judogi - kimono 140 38 EUR
Judogi - kimono 150 40 EUR
Judogi - kimono 160 42 EUR
Judogi - kimono 170 44 EUR